Disclaimer

1. Ondanks het feit dat deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuiste of onvolledige informatie.

2. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie en of sjablonen op deze site.

3. Alle inhoud (teksten, afbeeldingen, bestanden) op deze website en intellectueel ontwerp van deze website is eigendom van R. Bakker Pannendaken B.V.. Het is niet toegestaan om (delen) van de inhoud te kopieeren of te (her)publiceren in welke vorm dan ook.

4. De ter beschikking gestelde bestanden en sjablonen zijn enkel voor eigen gebruiken en mogen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, tegen vergoeding of om niet.

5. Het is ook uitdrukkelijk niet toegestaan de gepubliceerde bestanden en sjablonen op een andere plek (website, forum of database) op internet te herpubliceren. Het is wel toegestaan om links naar artikelen of sjablonen op deze website te publiceren met bronvermelding.

6. Hetgeen wat verstaan wordt onder nieuws, wordt medegedeeld op de website en/of social media. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor het niet juist plaatsen of vermelden van nieuws, het zijn tekst alsmede tarieven.